Mulțumim că ați decis publicarea articolui despre banchetul caselor a VIII-a (n.r. Doamnă director, domnilor profesori, ce salarii aveți, unde vă este mândria, etica profesională? Până când acceptați să vă fie plătite meniurile din banii părinților? ), banchet la care părinții și copiii trebuie să plătească și consumația profesorilor. Total absurd în secolul XXI.

Din păcate Școala Gimnazială Vasile Goldiș din Alba Iulia (fosta școală numărul 1) nu cred că va lua nicio măsură pentru a stopa astfel de practici în dulcea tradiție românească ,,ne facem că plouă".

Mai mult, îmi permit să adaug că meniul profesorilor și al elevilor este semnificativ diferit. În timp ce profesorii primesc ceafă de porc în crustă de mirodenii și pulpă de pui în mantie de bacon (ce frumos sună) copiii primesc crispy (probabil congelat) cu ketchup.

Nu știu ce să facem sau cui să ne adresăm pentru că ne gândim la binele copiilor și la reacțiile și măsurile care s-ar putea lua împotriva lor dacă insistăm pe tema asta. Totuși este revoltător.

Cum ne pregătim copiii pentru viață, învățându-i astfel de practici? Nu ne-am săturat de ipocrizie și falsitate?

Vă mulțumim,
un părinte de elev de clasa a VIII-a.

Mesajul de mai sus a fost transmis pe adresa redacției, pentru rubrica ,,Vocea Profesorului" sau pentru rubrica ,,Vocea Părintelui" și a fost publicat ca atare, reprezentând opinia personală a autorului. Redacția noastră nu-și asumă informațiile prezentate în mesajele publicate la această rubrică, pe care nu are posibilitatea de a le verifica. Oferim oportunitatea oricărui cadru didactic și oricărui părinte să se exprime liber, să publice o opinie, să povestească o experiență personală sau să semnaleze o situație, scriind la adresa de e-mail  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și specificând dacă dorește să semneze materialul, sau acesta să fie publicat sub anonimat. Vă mulțumim tuturor pentru implicare!