Elevul Cristian Andrei Băilă, la doar 14 ani, a lansat prima sa carte la Cercul Militar din Sibiu. Cristian este olimpic la limba și literatura română și elev în clasa VIII-a la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu.
Romanul ,,Cât timp înfloresc lămâii" este cartea de debut a scriitoarei Zoulfa Katouh. Autoarea parcă și-a revărsat toată durerea sufletească în paginile romanului, căci fiecare rând transmite emoție, cuvânt, cu cuvânt...
O carte care nu ar trebui să lipsească din nicio bibliotecă. Groasă, cu file care parcă au fost înnobilate cu un farmec de altădată, te relaxează numai când o privești și dai pagina.
,,Totul începe cu noi" este o carte care continuă povestea din romanul ,,Totul se termină cu noi". Ambele cărți sunt scrise de autoarea Colleen Hoover.
Am cumpărat entuziasmată cartea ,,Totul se termină cu noi", de Colleen Hoover (și volumul următor ,,Totul începe cu noi"), după ce m-am lăsat influențată de super campania de promovare de care a avut parte. Majoritatea librăriilor au poziționat-o drept bestseller și am văzut foarte multe postări disperate pe grupuri despre lectură, de la persoane care o căutau.
"Comics Didactic: Literatura română în benzi desenate" este o lucrare care aduce literatura română la viața într-un format inovator și captivant. Prin intermediul benzilor desenate, acest proiect oferă o modalitate accesibilă și atractivă de explorare a operelor literare românești celebre.
Temele pe care bullyingul se poate desfășura țin de cele mai multe ori de aspecte pe care victima nu le poate schimba sau controla. Cum ar fi naționalitatea, religia, modul în care arată fizic, de exemplu greutatea, înălțimea, purtarea ochelarilor sau poate un handicap vizibil.
Scurte episoade cu informații utile din cartea pe care am lansat-o anul trecut, cu noțiuni psihopedagogice pentru educatori, învățători și profesori, în sprijinul prevenirii și combaterii agresivității din școli. Situațiile izolate și punctuale de agresivitate sunt diferite de ceea ce numim bullying.
Scurte episoade cu informații utile din cartea CUM COMBAT BULLYINGUL, de Roxana Andreea Rusu, cu noțiuni psihopedagogice pentru educatori, învățători și profesori, în sprijinul prevenirii și combaterii agresivității din școli.
Zeno Daniel Sustac este avocat, mediator (fost vicepreşedinte al Consiliului de Mediere) şi practician în insolvenţă, autor consacrat, expert internaţional şi doctor în domeniul rezolvării alternative a conflictelor.