Colțul De Lectură amenajat în Clasa Pregătitoare C, de la Liceul Creștin Logos din Bistrița, îi poartă pe micii cititori, cu ajutorul cărților, în Lumea Animalelor, pe Tărâmul Imaginației, în Universul Florilor, chiar și prin Spațiul Cosmic. Totul, datorită doamnei Prof.Înv. Cordos Ana-Maria. Felicitări!

 

Colțul De Lectură din Grădinița cu Program Normal din Sebeşel, județul Alba, a fost amenajat cu mult suflet de doamna Prof.Înv.Preșcolar Macarie Carmen. A fost un efort din fonduri proprii, completat de ajutorul primit din partea unei asociații. Felicitări!

Prof. Înv. Macarie Carmen: ,,Vă trimit și eu fotografii cu coltul de lectură amenajat de mine, la noi în grupă. E un colț de relaxare, unde copiii mă așteaptă nerăbdători și curioși de fiecare dată când le spun ca urmează Momentul Poveștii.
L-am amenajat din fonduri proprii, dar și cu ajutorul celor de la Asociația OvidiuRo, care ne-a dotat cu cărți și cu Gradibiblioteca, făcând accesul copiilor la cărți foarte ușor. "
 
colt lectura ianuarie 2022
 
 
Colțul De Lectură din Clasa Pregatitoare B, Școala Gimnazială Berteștii de jos, jud. Brăila a fost o muncă de echipă! Felicitări!
Prof. Înv. Ioniță Aneta: ,,De curând, cu ajutorul părinților, am amenajat Colțul de lectură al clasei!"
 
coltul de lectura din braila doamna profesoara
 
 
Ne salută clasa a IV-a D, de la Școala Gimnazială Teliu, din județul Brașov. Doamna Profesor Andra Dumbrăvescu a transformat clasa într-un mediu prietenos, în care copiii, pe lângă programul din orar, citesc, discută, se joacă împreună. Felicitări!
 
Prof. Andra Dumbrăvescu: ,,Cu stimă pentru toate cadrele didactice ce au răbdarea necesară în a îndruma copiii și au ales acestă nobilă meserie. "
 
scoala teliu
 
 
Colțul De Lectură din Clasa Pregătitoare, de la Școala Gimnazială "Nicolae Colan" din Sfântu Gheorghe, județul Covasna, micuț, expresiv și colorat, împrietenește copiii cu cărțile prin veselia pe care o transmite. Există datorită doamnei Prof.înv.primar Ana Alina Ciorici. Felicitări!
 
Școala Gimnazială Nicolae Colan din Sfântu Gheorghe județul Covasna
 
 
La Școala Gimnazială Domnești, comuna Pufeşti, din județul Vrancea, datorită doamnei Profesor Bisceanu Alina Gabriela, elevii se pot bucura de o vitrină dedicată marelui poet Mihai Eminescu. Locurile goale pe care le vedeți pe rafturi sunt motiv de bucurie! Ele aparțin cărților aflate în acest moment la mici cititori! Felicitări!
 
La Școala Gimnazială Domnești comuna Pufeşti din județul Vrancea
 
 
Colțul de Lectură de la Gradinița PN Mavrodin, din județul Teleorman, grupa "ALBINUTELOR " are cărți colorate cu povești fascinante și perne pufoase pentru micii cititori. Totul, datorită doamnei Prof.Înv. preșcolar Izabela Margareta Balaur care le-a amenajat copiilor un loc relaxant și cald, pentru lectură. Felicitări!
 
Colțul de Lectură de la Gradinița PN Mavrodin din județul Teleorman grupa ALBINUTELOR
 
 
Ne salută elevii clasei a IV-a A, de la Liceul Tehnologic „Ștefan cel Mare” Cajvana. Reîntorsi la școală, fac din nou schimb de cărți preferate și continuă să citească pentru a-și completa educația.
Totul datorită doamnei Prof. Înv. Primar Rotar Nicoleta. Felicitări doamnei Nicoleta Rotar!
 
Ne salută elevii clasei a IV a A de la Liceul Tehnologic Ștefan cel Mare Cajvana
 
 
Și Clasa pregătitoare F, de la Școala Gimnazială "Alexandru Ștefulescu, din Târgu Jiu, județul Gorj s-a împrietenit cu lectura, datorită doamnei Prof.înv.primar Lozonschi Mădălina Alexandra, care a adus cărțile aproape de rutina zilnică a copiilor. Rafturile sunt amenajate chiar lângă cuier, așa că de câte ori cei mici își iau hăinuțele au ocazia să ia sau să lase și o carte. 
Felicitări doamnei Lozonschi!
 
Și Clasa pregătitoare F de la Școala Gimnazială Alexandru Ștefulescu din Târgu Jiu județul Gorj
 
 
Și clasa de GHI(N)Zi Clasa Pregătitoare A, de la Școala Gimnazială Sf. Gheorghe, din Singeorgiu de Mureș, jud. Mureș, are un Colț De Lectură, datorită doamnei Prof.Înv.primar Miron Codruța care s-a străduit să aducă lectura mai aproape de elevi. Copiii pot răsfoi cărțile de pe rafturi și se pot relaxa petrecând timp de calitate în fotoliile colorate. Felicitări!
Doamna Miron Codruța: ,,Ne-am înscris la concurs în speranța că vom reuși să avem o minibibliotecă în clasa noastră!"
 
Clasa Pregătitoare A de la Școala Gimnazială Sf. Gheorghe