Campania va ajuta patru clase să primească fiecare câte un colet de 100 de cărți în stare foarte bună, unele noi, pentru colțul de lectură! Cele 400 de cărți oferite în cadrul campaniei vor fi donate și expediate direct către clasele câștigătoare de librăria Reading Corner. Fiecare lot va cuprinde cărți de cultură generală, povești, beletristică, potrivite pentru vârstele 7-14 ani, atent alese, toate in limba engleză (materialele fiind folosite de sistemul de învățământ Britanic).
Liceul Teoretic „Ion Barbu” din București a lansat campania de prevenire a consumului de substanțe interzise „Pe riscu` tău!”, care se adresează atât elevilor, cât și părinților și cadrelor didactice. Această campanie cuprinde, pe lângă ateliere educaționale, sesiuni de dezbatere, sesiuni de formare destinate comunității școlare, evenimente sociale alternative și concursuri.
Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova, str. Toma Caragiu, nr. 10, Ploiești, lansează Concursul Național de Scurte Povestiri cu temă istorică intitulat ,,Vreau să povestesc’’, ediția a III-a, în rândul elevilor din clasele I-XII și are ca scop stimularea interesului pentru istorie, precum și dezvoltarea creativității și imaginației tinerei generații.

Odată cu noul an școlar începe și o nouă campanie ,,Educație prin lectură", inițiată de scriitoarea de cărți educative Roxana Andreea Rusu în colaborare cu Editura Integral care va oferi zece premii, a câte 40 de cărți noi fiecare.

O nouă campanie inițiată de Roxana Andreea Rusu în colaborare cu EdVenture School se va desfășura în perioada 18 august - 8 septembrie pe facebook. 

O nouă campanie inițiată de psihopedagog și scriitoarea de cărți pentru copii Roxana Andreea Rusu, susținută de Editura Integral pentru copii, sub umbrela demersului pentru promovarea cărților - EducațiePrinLectură.ro se derulează în vacanța mare.

Alina Toader este Prof.Înv.Primar la Școala Gimnazială "Constantin Ivănescu", din Poșta Câlnau și la Căsuța Minunatelor Povești. Un om foarte implicat, permanent preocupat de o educație eficientă, creativă și plăcută pentru elevi. Pozele de la activitățile sale ne inspiră periodic și încurajează orice cadru didactic să facă mai mult.
Doamna profesor Valentina Lazăr a înscris Grupa Mare 2, de la Școala Gimnazială Avram Iancu, Sector 4 București, la campania Colțul De Lectură 2022 și a fost câștigătoarea lunii Aprilie! Între timp, cele 30 de cărți noi de la Editura Integral au ajuns în clasă!
Iată Colțul De Lectură al clasei a II-a, de la Liceul Tehnologic Victor Slăvescu:
,,Biblioteca noastră nu e foarte bogată dar facem eforturi să devină neîncăpătoare."

Iată cum a devenit realitate Colțul De Lectură de la grupa SPIRIDUȘII a Grădiniței cu P.P. Nr.47, din Municipiul Ploiești.

Doamna Profesor Ioana Oproiu și micii iubitori de lectură ne povestesc: