Cum să îți mai pui problema în secolul XXI dacă elevul are sau nu voie să bea apă în timpul orei? Hai să nu trecem în extreme și să ne legăm de lucruri care chiar nu au sens și nu deranjează pe nimeni în mod evident!

Ai mei au în permanență sticlele cu apă pe bancă, știu și le-am explicat cât de importantă e hidratarea. Normal că pentru masă avem un interval stabilit, nu mănâncă fiecare când vrea și eu predau ca un papagal.

Dar cum să faci program unui copil și să îi spui că apă bei doar în pauză? Pe căldurile astea dar și în general? Scuze, nu e firesc.

Citeam acum o știre despre asta și chiar nu mi se pare de bun simț, oricât aș susține eu regulile stricte în context școlar.

Sunt lucruri mai importante, lucruri pe care unii dintre elevi le fac și ar trebui să ne îngrijoreze în mod serios, dar nu asta.

Profesor Petruț Rizea 

Mesajul de mai sus a fost transmis pe adresa redacției, pentru rubrica ,,Vocea Profesorului" sau pentru rubrica ,,Vocea Părintelui" și a fost publicat ca atare, reprezentând opinia personală a autorului. Redacția noastră nu-și asumă informațiile prezentate în mesajele publicate la această rubrică, pe care nu are posibilitatea de a le verifica. Oferim oportunitatea oricărui cadru didactic și oricărui părinte să se exprime liber, să publice o opinie, să povestească o experiență personală sau să semnaleze o situație, scriind la adresa de e-mail  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și specificând dacă dorește să semneze materialul, sau acesta să fie publicat sub anonimat. Vă mulțumim tuturor pentru implicare!