Văd de azi dimineață la știri mesaje în care politicienii promit măsuri pentru a rezolva problemele siguranței din școli, după cazul Titulescu, susținându-se mai ales montarea de camere de supraveghere în clasă la care părinții să aibă acces permanent, adică să urmărească tot ce se întâmplă la școală.

Nimic despre adevăratele probleme, adică niște incompetenți numiți politic probabil, la conducere, care mușamalizează incidentele, care nu iau măsuri când trebuie. Nimic despre sistemul defect, că sunt atâtea instituții care au știut și n-au făcut absolut nimic!

Ia uitați-vă unde era rezolvarea - să dea acces părinților la transmisiuni video din clasă. Să poată urmări și comenta tot procesul educațional adică. Pău dacă acum profesorii nu sunt respectați și ne spun părinții la orice oră din zi și din noapte ce și cum trebuie să facem, ce va fi oare după ce vor avea posibilitatea să vadă pe telefon de la țigară și cafea, picior peste picior, prestația profesorului? O să ne mai vedem la față de critici și bălăcăreli?

O să ajungem cârpele de șters pe jos, asta se va întâmpla, o să ne vedem în capturi de ecran pe grupuri, analizați și comentați în fel și chip, o să facă mișto de noi public de la copil la bunic și tot așa!

Dar... la ce salarii sunt, când om ieși noi la pensie ăștia mai visători, să vedem cine dracu mai predă, robotul Ion poate. Că nu mai vine nimeni să stea ciuca bătăii de joc pe 2 lei.

Atât am avut de zis, să dea Domnu să bat câmpii.

Mulțumesc!

Anonim

Mesajul de mai sus a fost transmis pe adresa redacției, pentru rubrica ,,Vocea Profesorului" sau pentru rubrica ,,Vocea Părintelui" și a fost publicat ca atare, reprezentând opinia personală a autorului. Redacția noastră nu-și asumă informațiile prezentate în mesajele publicate la această rubrică, pe care nu are posibilitatea de a le verifica. Oferim oportunitatea oricărui cadru didactic și oricărui părinte să se exprime liber, să publice o opinie, să povestească o experiență personală sau să semnaleze o situație, scriind la adresa de e-mail  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și specificând dacă dorește să semneze materialul, sau acesta să fie publicat sub anonimat. Vă mulțumim tuturor pentru implicare!