Numele meu este Milu Ramona și sunt profesor la Liceul Tehnologic Energetic Câmpina. Vă rog să postați acest mesaj pe care vi-l scriu (cu semnătura mea) la rubrica ,,Vocea profesorului", ca replică la mesajul anonim pe care l-ați primit din partea unui grup de profesori din acest liceu. (n.r. Directorul Stan Sârbu terorizează cadrele didactice)

Stimați colegi care ați trimis mesajul dumneavoastră la presă! Îmi asum ceea ce scriu, așa cum este firesc să facem toți când trimitem spre publicare mesajele noastre!

Dacă tot avem curaj să scriem, eu zic să ne așternem și numele la vedere! Poate așa căpătăm și mai mult curaj!

Am lecturat articolul pe care l-ați cerut a fi postat despre atitudinea domnului director al Liceului Tehnologic Energetic Câmpina, Sârbu Stan. Mărturisesc faptul că mă aflu printre profesorii acestui liceu care își pun elevii să își facă ordine în clase. Păcătuim?

Ne deranjează când pe stradă vedem că se aruncă pe jos ambalaje și chiștoace de țigări! Vrem o țară ca afară! De ce să nu le predăm și această lecție de a-și face curat în propriile săli de clasă?

Părinții elevilor susțin genul acesta de activități și nici elevii nu îl dezaprobă! Igienizare înseamnă sănătate!

A fi profesor nu înseamnă doar a preda câte 50 de minute la fiecare clasă! Înseamnă și să îi înveți să se gospodărească și să își lase clasa în ordine!

P.S: Păcat că grupul de profesori anonimi care au trimis ,,suspinul" lor către dumneavoastră nu au înțeles acest aspect...

Spor la fapte bune tuturor!

Prof. Milu Ramona

Mesajul de mai sus a fost transmis pe adresa redacției, pentru rubrica ,,Vocea Profesorului" sau pentru rubrica ,,Vocea Părintelui" și a fost publicat ca atare, reprezentând opinia personală a autorului. Redacția noastră nu-și asumă informațiile prezentate în mesajele publicate la această rubrică, pe care nu are posibilitatea de a le verifica. Oferim oportunitatea oricărui cadru didactic și oricărui părinte să se exprime liber, să publice o opinie, să povestească o experiență personală sau să semnaleze o situație, scriind la adresa de e-mail  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și specificând dacă dorește să semneze materialul, sau acesta să fie publicat sub anonimat. Vă mulțumim tuturor pentru implicare!