Sunt părintele unui elev de clasa a 4-a, care a susținut evaluarea națională săptămâna trecută. Astăzi am întrebat-o pe doamna învățătoare dacă noi, parintii, avem dreptul sa vedem aceste evaluări, la care dumneaei mi-a răspuns ca le va aduce duminică, la spațiul de joacă unde se organizează petrecerea de sfârșit de an.

Însă nu toți părinții vor fi prezenți la acel spațiu de recreere.

Întrebarea mea este: Nu era corect să se întrunească doamna învățătoare cu părinții și să se discute în liniște despre aceste evaluări?

Mulțumesc frumos pentru eventualele răspunsuri!

F.F.

Mesajul de mai sus a fost transmis pe adresa redacției, pentru rubrica ,,Vocea Profesorului" sau pentru rubrica ,,Vocea Părintelui" și a fost publicat ca atare, reprezentând opinia personală a autorului. Redacția noastră nu-și asumă informațiile prezentate în mesajele publicate la această rubrică, pe care nu are posibilitatea de a le verifica. Oferim oportunitatea oricărui cadru didactic și oricărui părinte să se exprime liber, să publice o opinie, să povestească o experiență personală sau să semnaleze o situație, scriind la adresa de e-mail  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și specificând dacă dorește să semneze materialul, sau acesta să fie publicat sub anonimat. Vă mulțumim tuturor pentru implicare!