Am un nepoțel care are CES și mai are și alte probleme. De la începutul anului școlar a fost umilit și lovit de unii din colegii lui. Mama lui de fiecare dată a încercat să rezolve această problemă cu doamna dirigintă dar cu dumneaei nu se poate discuta.

Am solicitat Inspectoratul, pe domnul director, dar bineînțeles că ,,copilul e de vină".

Doamna dirigintă a început să-l amenințe că îl trimite la școală specială, că îi scade nota la purtare, dacă mama lui mai vine la școală. Face tot felul de procese care nu sunt legale, ba mai mult ne-a spus că nu avem ce să-i facem

Am fost nevoite să mergem la medicul specialist, am adus scrisoarea medicală și nici măcar nu s-a uitat la ea. Nu au fost probleme cu ceilalți domni profesori. Copilului îi este frică să meargă la școală.

Este vorba de școala Avram Stanca, din Petroșani, la clasa a V-a.

Din păcate, școala românească numai e ce a fost odată.

vocea parintelui copil ces avram stanca medic

Anonim

Mesajul de mai sus a fost transmis pe adresa redacției, pentru rubrica ,,Vocea Profesorului" sau pentru rubrica ,,Vocea Părintelui" și a fost publicat ca atare, reprezentând opinia personală a autorului. Redacția noastră nu-și asumă informațiile prezentate în mesajele publicate la această rubrică, pe care nu are posibilitatea de a le verifica. Oferim oportunitatea oricărui cadru didactic și oricărui părinte să se exprime liber, să publice o opinie, să povestească o experiență personală sau să semnaleze o situație, scriind la adresa de e-mail  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și specificând dacă dorește să semneze materialul, sau acesta să fie publicat sub anonimat. Vă mulțumim tuturor pentru implicare!