100 de cititori vor avea posibilitatea, exclusiv gratuit, de a descoperi aventurile lui John Slivery în Aybraor. O aventură fantastică într-o lume magică și plină de mistere. Secrete înfricoșătoare și întreceri pe viață și pe moarte.

John Slivery, precum și cei care luptă de partea celor din Aybraor, continuă peripețiile lor pe parcursul a opt volume. Primul volum, Secretul Blestemului, descoperă cititorului fantastica lume din Aybraor și cum poate transforma poveștile viața fiecăruia dintre noi.

Am convingerea că mulți cititori își vor aduce aminte de perioada copilăriei, atunci când visele prindeau viață în jocurile cu prietenii din acele timpuri. De-a lungul timpurilor, mulți povestitori au utilizat cuvinte măiestre pentru a povesti minunatele clipe magice petrecute în tărâmurile Lumii Poveștilor.

Nenumăratele povești ce apar, ne demonstrează că ele nu se învechesc și nici nu vor dispărea. Am certitudinea că pot să treacă veacuri peste veacuri și milenii peste milenii, însă poveștile despre această lume fantastică nu se vor termina vreodată. O parte dintre povestitori vor dezvălui istorii pe care le-au auzit, sau le-au imaginat, alături de eroii cunoscuți ai acestei lumi. Totuși, printre povestitori vor fi și unii care vor arăta adevărata înfățișare a Lumii Poveștilor și vor povesti propriile lor aventuri.

Unul dintre ei sunt eu!

Consider că este datoria celui ce a reușit să intre în această lume să povestească celor care iubesc poveștile, aventurile sale fantastice, petrecute în tărâmurile unde magia se întâlnește la orice pas. Aceste suflete, care și-au petrecut o parte a vieții în Aybraor, nu vor lăsa nedescoperite aventurile trăite. Am doar o singură teamă... Că printre oameni există încă unii care își imaginează că poveștile sunt doar o închipuire.

Pe aceștia sunt furios... V-ați pierdut copilăria? Sunteți voi convinși că lucrurile magice nu există? Credeți că animalele nu vorbesc? Sau că plantele, copacii, animalele și toată natura ce ne înconjoară nu ne șoptesc poveștile lor? Cine a petrecut măcar o noapte în sânul naturii este imposibil să nu știe că pădurea ne dezvăluie amintirile ei, ne povestește despre vremurile prin care a trecut și despre ființele pe care le-a văzut. În această lume aventura a avut întotdeauna locul întâi.

Inedită pentru plaiurile românești, seria de carte John Slivery este publicată de o manieră la fel de inedită. Cartea 3D online vă oferă senzații de nedescris.

100 de cititori vor primi accesul de a lectura aventurile lui John și ale Sofiei. Pentru a vă face o idee asupra cărții puteți viziona siteul oficial JohnSlivery.com. Conținut publicitar este publicat pe Tik Tok - John Slivery Book Series, pe Facebook - John Slivery sau Liviu-Ioan Codreanu și pe Instagram - John Slivery.

Cei care doresc să participe în asemenea aventură vor trebui să se înscrie pe site la categoria membru gratuit, AICI, până la data de 30 august 2024 și John Slivery va oferi la 100 de cititori accesul gratuit la secretele din Aybraor.

Pentru cei care vor scrie o recenzie, în categoria Carte Demo, vor avea ocazia să câștige un premiu de 100 €.

Editura Evolution Publishing House promite că autorul, Liviu-Ioan Codreanu, va oferi personal acest premiu celor care vor fi desemnați câștigătorii acestei categorii.

Precizăm că nu solicităm niciunui participant să fie părtinitor în scrierea recenziilor. Libera gândire asupra textului este ceea ce dorim. Fantezia fiecărui cititor pasionat poate să aducă posibilitatea de a colabora cu autorul, și implicit editura, la creația seriei pentru copii Aybraor-Tărâmul Poveștilor. Seria pentru copii este adaptarea pe înțelegerea copiilor a seriei John Slivery.

John Slivery Secretul Blestemului

EVOLUTION PUBLISHING HOUSE
&
STUDIO49MediaWorks
&
Liviu-Ioan Codreanu