„Îndrăznește să visezi!” este o colecție captivantă de povești inspiraționale pentru copii. Fiecare poveste explorează superputeri incredibile – curaj, empatie, perseverență și multe altele – pe care acești tineri eroi le-au descoperit în ei înșiși. Cartea oferă mai mult decât povești; oferă modele de urmat în viața reală care să inspire fiecare copil să aibă visuri mărețe, să creadă în potențialul său și să își imagineze un viitor în care poate fi arhitectul unei lumi mai bune.

În caleidoscopul imaginației unui copil, imaginile pe care le vede și poveștile pe care le aude sunt materia care îi modelează visurile. De aceea, a avea modele pozitive de urmat este extrem de important; este cheia pentru a debloca potențialul vast din interiorul fiecărui copil!

Laura este coach certificat de către Neuromindfulness Institute și mamă a două fiice minunate. Este pasionată de tot ce înseamnă dezvoltare personală și de explorarea potențialului vast care se află în fiecare dintre noi.

Ca mulți alți părinți, s-a confruntat cu provocarea de a găsi modele pozitive care să le inspire pe cele două fiice ale sale. A vrut ca ele să fie martore la magia care se desfășoară atunci când copiii și mințile tinere decid să aibă un impact pozitiv.

Deși avea acasă nenumărate cărți despre oameni celebri, și-a dorit să le ofere fiicelor sale și povești care să rezoneze cu propriile lor experiențe, povești care să le arăte că și ele au puterea de a realiza lucruri mărețe și de a contribui semnificativ la lumea din jurul lor.

A început să caute pe internet, dar conținutul pe care l-a găsit era adesea adaptat doar pentru cititorii adulți. Șimtea că trebuie să existe o modalitate mai bună de a prezenta copiilor aceste povești incredibile. Și atunci s-a născut ideea pentru cartea „Îndrăznește să visezi!”.

„Îndrăznește să visezi!” este un îndemn la acțiune, o mărturie a potențialului care se află în inima fiecărui copil și o reamintire că, indiferent cât de tânăr ești, poți schimba lumea.