Autoarea Stefanie Stahl este licențiată în psihologie și lucrează ca psihoterapeută în localitatea Trier, din Germania. În prezent, susține seminare despre teama de atașament și stima de sine. Este invitată în emisiuni și citată adesea în mass-media, în calitate de expertă pe teme de psihoterapie. Cartea ei de referință ,,Vindecarea copilului interior" a devenit bestseller internațional, fiind publicată în peste 38 de țări și înregistrând vânzări de peste 3 milioane de bucăți.

În noua sa carte ,,Ai încredere în tine", Stefanie Stahl evidențiază cauzele și consecințele lipsei de încredere în sine și oferă oricui cheile pentru a-și face viața mai ușoară. Într-o manieră accesibilă și prietenoasă, cu exemple clare, autoarea detaliază o serie de strategii surprinzător de simple prin care se poate consolida simțul propriei valori. Acest lucru se poate realiza acceptându-ne așa cum suntem, comunicând clar, gestionându-ne sentimentele și bucurându-ne de viață.

De-aș avea mai multă încredere în mine! Cui nu i-a trecut prin minte acest gând măcar o dată? Toți avem calități și defecte, puncte forte, dar și puncte slabe. Singura întrebare este: cum le gestionăm? 

În timp ce unii oameni au o părere bună despre ei înșiși, sunt optimiști și au capacitatea de a privi viața în față, alții suferă de efectele secundare ale unei stime de sine scăzute: perfecționismul, tendința de a căuta armonia, dificultatea de a lua decizii, sentimentul de a fi neînțeles de partener sau de a fi în permanență supravegheați de semenii lor. Vă recunoașteți? Atunci nu mai amânați! Spuneți adio ideii că nesiguranța este o caracteristică imuabilă. Stima de sine este hotărâtoare pentru felul în care abordăm viața, pentru relațiile cu ceilalți și sănătatea noastră mintală și fizică.

Cartea este disponibilă la un preț foarte bun pe Bookzone AICI!