Un tânăr observă o reclamă interesantă. O agenție de turism virtual anunță că oferă călătorii oriunde, oricând. Numai că bărbatul, din greșeală, introduce o dată din trecut, de când avea 10 ani. Are surpriza de a primi o confirmare pentru această călătorie și când începe se trezește în fata blocului din cartierul copilăriei, își vede partenerii de joacă, părinții tineri, așa cum arătau și vorbeau atunci.

O parte a cărții foarte emoționantă care este imposibil să nu te facă să retrăiești momente din propria copilărie. Apoi lucrurile devin și mai interesante... căci tipul despre care este vorba ajunge să se implice mai mult decât și-a imaginat în agenția de turism și ușor devine parte a echipei.

Numai că fata frumoasă cu care colaborează și de care încearcă să se îndrăgostească, nu este tocmai ceea ce pare. Jane, căci acesta este numele fetei, deține controlul în agenția de turism virtual. Dar oare cât de mult control ajunge să aibă Jane? Povestea devine globală... cititorul devine la rândul lui parte a călătoriilor în diverse locuri din lume, de la Angel Falls din Venezuela la Fontana di Trevi din Roma sau Jaipur din India, documentate și regizate de către Jane, pe fondul unei intrigi polițiste presărate cu povesti emoționante de iubire.

Cartea ,,A unsprezecea poruncă”, de Udrea Rotaru, a fost publicată la finalul anului trecut la Editura Integral și poate fi comandată online de pe:
Libris.ro
Cărturești.ro