Campania va ajuta patru clase să primească fiecare câte un colet de 100 de cărți în stare foarte bună, unele noi, pentru colțul de lectură! Cele 400 de cărți oferite în cadrul campaniei vor fi donate și expediate direct către clasele câștigătoare de librăria Reading Corner. Fiecare lot va cuprinde cărți de cultură generală, povești, beletristică, potrivite pentru vârstele 7-14 ani, atent alese, toate in limba engleză (materialele fiind folosite de sistemul de învățământ Britanic).

Ce este Reading Corner? O librărie online ce comercializează carți (second hand dar și noi) în limba engleză și română pentru copii, tineri și adolescenți. "The main goal" - crearea unui colț de lectură în fiecare locuință și grădiniță/școală.

reading corner


Totul despre campania ,,100 de cărți de la librăria Reading Corner pentru colțul de lectură din clasa ta!"

Când începe - pe 14 februarie 2024
Unde se desfășoară: pe pagina de Facebook, link direct către campanie AICI!
Cine se poate înscrie: cadrele didactice de la grădinițe și școli gimnaziale din toată țara pot înscrie o clasă/grupă de elevi menționând într-un comentariu la postarea campaniei clasa, unitatea de învățământ și localitatea. De asemenea, vă rugăm să spuneți câteva cuvinte despre motivele pentru care clasa dumneavoastră ar trebui să primească cele 100 de cărți.
Unde se fac înscrierile: Doar la postarea campaniei, AICI!
În ce perioadă se fac înscrieri: 14 februarie 2024 - 20 iunie 2024. 
Despre premii: Aveți șansa de a primi unul dintre cele 4 premii a câte 100 de cărți fiecare pentru ,,Colțul de lectură" din clasă. Toate cărțile sunt în limba engleză. Vă rugăm să participați numai dacă sunteți dispuși ca la final să trimiteți poze cu locul special dedicat lecturii, amenajat în clasă și cărțile primite.

Sunt disponibile 4 PREMII oferite de Reading Corner, care vor fi acordate prin jurizare, astfel:

* Primul premiu x 100 cărți - între 20-25 martie. - Prof. Ana Maria Smărăndoiu, Școala Boldești-Scăeni, județul Prahova.

campanie1


* Al doilea premiu x 100 cărți - între 20-25 aprilie  merge la Școala Gimnazială nr.4, din Tohanu Nou, județul Brașov, mai exact la elevii de la clasa a VII-a, înscrisă de doamna Prof.Delia Balca.

Tohanu0* Al treilea premiu x 100 cărți - între 20-25 mai - merge la la Școala Gimnazială nr.1 din Vicovu de Sus, Suceava, mai exact la elevii de la clasa I B, înscrisă de doamna Prof. Înv. Primar. Lina Bucsa.

* Al patrulea premiu x 100 cărți - între 1-5 iunie - merge la Școala Gimnazială nr.143 din București, mai exact la elevii de la clasa a V-a A, înscrisă de doamna Prof. Mariana Prala.

castigatoare iunie 2024

Premiile vor ajunge la fiecare clasă în termen de 10 zile de la furnizarea adresei pentru livrare.

reading corner 2

Cum participați:

1. Like & share postării campaniei care va fi publicată pe 14 februarie în pagina de facebook, like/urmăriți pagina Educație și Lectură  și pagina Reading Corner;

2. Scrieți un comentariu la postarea campaniei, în care să menționați clasa, școala și localitatea pe care doriți să le înscrieți. Fiecare profesor poate să înscrie o clasă sau mai multe, dar în comentarii separate. De asemenea, vă rugăm să spuneți câteva cuvinte despre motivele pentru care clasa dvs ar trebui să primească cele 100 de cărți.

Ați îndeplinit cele 2 cerințe? Sunteți în campanie! Indiferent dacă veți câștiga sau nu, ne puteți transmite pe tot parcursul campaniei la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. poze cu colțul de lectură din clasa dumneavoastră și le vom publica cu drag, pentru a da un exemplu pozitiv. 

Mesajul organizatorilor: ,,Vă mulțumim pentru preocuparea pentru educație prin lectură! Vă rugăm, continuați să aduceți cărțile în atenția elevilor. Încurajăm cât mai mulți profesori să amenajeze în clasă un colț al lecturii. Succes!"

reading corner 1